About Me

My Photo
mohd ayub
i am single
View my complete profile
nama ak mohd ayub ibni mohd yusri

umur baru 20 year old,

still stady at UiTM

tak lama lagi insya Allah jadi lah aku seorang

SURVEYOR

tak a pe yang ak nak cite sal diri ak nie ha
just nak g tau sal blog ak nie
just sebagai dairi ak jew
tempat ak luahkan perasaan
suka mahupun duka


Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

+JoM BoRaK+


ShoutMix chat widget

@*^*@ persahabatan @*^*@

persahabatan!!!!

Kenapa ye ak masih enggan menerimanya adakah aku nie seorang yang ego???? Erm mungkin kot tapi kenapa ye?


Sape leh bg ak jawapan?????


Weh korang ak sebenarnya jauh dr sudut hati aku nie ak
mahukan berkawan kembali
tp knp yap.
Ak rase banyak kemungkinan, salah satu nya adalah dia tak seperti dulu.
Erm seperti dulu? Apa tu?
Ia dah laen sangat dari dulu dia dah ramai kawan dan ak rase cam terabai(cam jelouse je) tak da la just terasa sikit jew hahahahaha (bangang la ko nie yub) pepe pun kan ak rase tenang sikit bila ak terkenang yang ada lagi member ak yang stil ingat kat ak thanks
tiqah n the geng I like you all expecially ziera moga Allah merahmati mu.
Heheheh jangan salah anggap dia tu kawan rapat aku jew. Ape? Korang nak tau sal die? Ok la sebenarnya ak tak tau sangat sal dia tapi ak hormat dia dia baik tapi ganas sikit hahahaha(ganas tu bermaksud stylo) sory ziera ak cite sal ko tapi entah betul entah tidak sal nie pe yang ak Nampak jew hehehehe. Korang yang laen ayu, ina, kieynah tak lupa gak. Tapi kan bila piker balik si keynah gan ayu nie suka sakat aku mentang2 la ak nie dungu mcm nie (selambe jew) suka sangat kenakan ak.
But thanks la korang sal korang ak masih boleh tersenyum melihat gelagat korang y riang tu.
Tapi kan mcm mak ak cakap la riang dimuka di hat???
Sape tau……
Ya Allah moga Engkau merahmati hamba2 mu ini semua termasuk si “dia”
Category: 0 ulasan

0 ulasan:

Post a Comment

Pages

:: ask me ::