About Me

My Photo
mohd ayub
i am single
View my complete profile
nama ak mohd ayub ibni mohd yusri

umur baru 20 year old,

still stady at UiTM

tak lama lagi insya Allah jadi lah aku seorang

SURVEYOR

tak a pe yang ak nak cite sal diri ak nie ha
just nak g tau sal blog ak nie
just sebagai dairi ak jew
tempat ak luahkan perasaan
suka mahupun duka


Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

+JoM BoRaK+


ShoutMix chat widget

25 ribulan

25 ribulan jam dah menunjukkan pukul 1.46 pg perh pg esok da paper geodesy sempat lagi nak bercerita untuk blog ak nie hahahahaha. Tension dong. Ok la malam nie ak nak cite la sikit ak nie mcm lalai sikit, mau taknya esok nak exam dan lagi aku g kuar g makan gan usin just nak wish n celebrat befday radhiah. Ala tak ada kek pun just makan2 je( bayar sendiri2 hahahaha) ok balik dari kuar makan pe lg sampai bilik ak stady la

Lor banyak gile aku tak cover lg adus esok nak jawb pe entah hahahaha. Ok back to the story, ak rase mcm da yang tak kena jew gan dak lam fb td mcm peril ak jew eeeeee geram ak tak pe la klu ak terasa pun ak rase sorang je entah la mungkin ak nie jahat sangat dimata dia orang tak pun mcm la dia orang tu baik sangat hahahaha tapi kan seperti yang korang tau ak nie kan stil lam masalah gan sorang tu kan tapi aku rase ianya tidak bg effect yang besar pun kat ak. Erm ye ke? Ye la sal ak still lg ada member2 yang boleh buat ak tersenyum walaupun datang hanya seketika mcm lirik lagu farhana ingat tak??? Ala yang “kau hadir bila ku duka dalam cahya dikau menjelama kau hilang dalam gembira membuat kan ku meranaaaa” lebih kurang la sahabat bg ku adalah second penting selepas keluarga. Tapi sekarang ak rase happy sangat entah la kenapa mungkin ak dah tau kot sape membe ak yang sebenarnya.

Bg ak Allah dah buka mata ak tentang ertti persahabatan tau tapi sejauh mana etu ak tak pasti, ye la mcm orang dolu dolu cakap jauh perjalanan luas pandangan haaaaaa kan tu merujuk kepada kehidupan makin lame kita idup makin banyak kita kenal jenis orang nie ha. Etu la kehidupan. Ok mulai saat ini ak rase ak akan bangkit dari tangkuk lama. Haaaa cite sal kehidupan kan ak nak Tanya korang kenapa ek manusia nie selalu mempunyai perasaan hasad dengki??? Bukan nak bg sokongan malah kutuk ada. Ni ke islam???? Tak kan. Sepatutnya kite kena la saling bantu membatu. Ingat la idup di dunia nie hanya sekali. Ak bukan la orang yang baik sangat tapi ak juga ada akal dan fikiran dan boleh berfikir kenapa kita selalu menghina orang yang salah???? Sedangkan islam mengajar kita untuk bantu membantu?? Jd klu orang tu nak berubah ke bg la jalan n cara untuk dia berubah bukan sebaliknya.
Category: 0 ulasan

0 ulasan:

Post a Comment

Pages

:: ask me ::