About Me

My Photo
mohd ayub
i am single
View my complete profile
nama ak mohd ayub ibni mohd yusri

umur baru 20 year old,

still stady at UiTM

tak lama lagi insya Allah jadi lah aku seorang

SURVEYOR

tak a pe yang ak nak cite sal diri ak nie ha
just nak g tau sal blog ak nie
just sebagai dairi ak jew
tempat ak luahkan perasaan
suka mahupun duka


Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

+JoM BoRaK+


ShoutMix chat widget

musibah

Seseorang yang amat penting dalam hidup ak telah pun pergi dalam hidup ak tp tak tau la berepa lama mungkin sari dua hari atau selamanya. Ya ya ya ak nie baran tp ak rase ak tak da la baran mcm dulu dah just ak taknak campur gaulkan masalah yang ak hadapi hari ini dengan masalah yang sedia ada. Erm. Klu korang nak tau dia tu pompuan lawo tp tak da la mcm era fazira hehehe. Kwan ak jew, tp dia selalu take care sal ak erm kadang2 rase rimas ada tp yew la kawan kan klu nak buang dia tetap kawan ak. Ak sayang kan dia. Tp korang jangan plak fikir dia tu org yang ak nak lamar tuh bukan la.. tp tunggu jew la kisahnya. Erm berbalik pada kisah seseorang tu. Sebenarnya ak dapat tahu sesuatu yang agak sukar untuk ak terima, kate org terduduk la ak dengar berita penting tu. Jd ak berdoa pada Allah dan memintak sahabat facebook ak untuk mendoakan sekali. Jdi kawan ak nie nak tau cerita sebenarnya tp bukan masa dia untuk ak cerita kan . tp dia? Tetap nak tahu siap perli2 ak dia ingat ak nie ape tunggul? Jd ak bercakap kasarla gan dia. Tp tak da la teruk sangat kasar2 manja. Hehehe. Dengan sebab ak ada masalah yang ak sedang hadapi dan ak tak ingin menggaulkan ape yang dah berlaku dengan masalah yang ada jdi setiap kate2 dia tuduhan dia ak meng ia kan sahaja ya la. Pompuan paham la, selagi kita tak mengaku selagi tu dia duk perli2 duk tekan2 ja kan so ak nak pendek kes ak mengiakan sahaja. Mungkin dia terasa hati dengan pengakuan ak tu yew la ak malas nak gaduh panjang jd ak ya ya ya jew la dia ckp. Tup2 dia plak yang melenting aaah lantak la kan dah sape suruh tak faham ak kan. Last2 dia kate kita putus kawan. Bapak sedih. Kalau dia baca kisah ini just ak nak bg tau yang kamu adalah orang yang terbaik dalam hidup ak. Seorang cikgu yang sangat bagus. Kawan2 sama kita doakan yew

Ya Allah jika dia bukan milik ak biarkanlah ia dengan takdir nya walau ak ceria luaran tp didalam hati penuh kesedihan ya Allah tabahkanlah diri ku ini ku mohon pada Mu agar berikanlah petunjuk untuk ku membuat kputusan.

Category: 1 ulasan

Pages

:: ask me ::