About Me

My Photo
mohd ayub
i am single
View my complete profile
nama ak mohd ayub ibni mohd yusri

umur baru 20 year old,

still stady at UiTM

tak lama lagi insya Allah jadi lah aku seorang

SURVEYOR

tak a pe yang ak nak cite sal diri ak nie ha
just nak g tau sal blog ak nie
just sebagai dairi ak jew
tempat ak luahkan perasaan
suka mahupun duka


Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

+JoM BoRaK+


ShoutMix chat widget

.:nama Ku Tiiger White:.

ramai orang mempersoalkan kenapa ak guna nick name aku tiiger white. sebenarnya ada cerita disebalik nama. ceritanya begini sebenarnya dah lama time ak part 2 lagi awal taun 2009 klu tak silap, sebenarnya nama ni hanya lah gelaran di padang petanque dulu time sekolah dulu ak nie just main suka2 jew just for fun la kate kan. tapi bile ak dah masuk uitm bkat ak di asah oleh otai2 uitm lalu ak pun boleh la dikatogorikan dalam orang boleh main petanque, bukan nye hebat pun just boleh main.jd ak selalu la join training jd bile dah selalu main tu ak pun pilih posisi permainan ak, jd lam petanque ak lebih mahir lam posisi killer jd ak just pukul bola je la kan. so one day ri tu di padang petanque beringin ak masih ingat lagi kate2 kak sehah dia ckp "klu yub masuk jew abis bola tu ilang dari pandangan" hahahahaha time tu pun ak nak ketawa tp just forkus jew on game jd time Alhamdulillah menjadi bola ak betul kate kak sehah ilang dari pandangan lalu kak sehah pun berkate lg "ha nie boleh lawan gan abang fad nie si harimau belang" dan "bertemu si belang bertemu si puteh" hahahah dari situ lah nama ak terlekat siputeh dan ku alih bahasanya ke pada Tiiger White. dan masa ketika itu ak berada rangking no 3 dalam killer petanque uitm. jd maka itu lah gelaran yang ak dapat dan gelaran itu lah 'Tiiger White'
Category: 0 ulasan

Pages

:: ask me ::