About Me

My Photo
mohd ayub
i am single
View my complete profile
nama ak mohd ayub ibni mohd yusri

umur baru 20 year old,

still stady at UiTM

tak lama lagi insya Allah jadi lah aku seorang

SURVEYOR

tak a pe yang ak nak cite sal diri ak nie ha
just nak g tau sal blog ak nie
just sebagai dairi ak jew
tempat ak luahkan perasaan
suka mahupun duka


Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

+JoM BoRaK+


ShoutMix chat widget

13 april 2010 3.11am air mata mengalir

Mcm nak nangis je ak rase arrrr

Ya Allah kenapa nie

Jika penggantinya tak mampu mengikis kasih sayangnya dari pada diri ku kenapa ak di kurniakan pengganti yang begitu sempurna. Kenapa bila ak terdengar sesuatu tentang nya mahu pun namanya darah ku mengalir lebih kencang, kenapa tidak pada ENGKAU Ya ALLAH, jika hati ku begitu pada MU alangkah bahagianya hidup ku. Titisan air mata mengalir dari pada turun kepipi lantas menitis di telapak tangan yang sedang menadah tangan memohan keampunan MU Ya ALLAH tat kala ada juga air mata yang mengalir dan singgah dibibir ku dan ada jua kering dipipi ku. Kenapa air mata ku begitu mudah untuk mengalir jika krana hamba MU kenapa air mata ku sukar mengalir kerana MU Ya ALLAH. Ya ALLAH

Category: 0 ulasan

keangkuhan seorang budak

Ari nie ari yang membingungkan bagi aku,

ye la pe tak bingung nya sal ari nie lam sejarah ak turun site geodesy bersama dak2 kelas hahaha

nie la kali pertama n ni jua lah kali terahir kot. Tapi la ka nada la

satu teragesis berlaku pada diri ak, mungkin orang laen tak

menyedari just ak bagi tau kat norin je kat sini ak bukan nak


salahkan sape2 just ak nak g tau yang tadi lam lap GIS da la


sekumpulan member ak duk berborak sambil melihat blog member baik


ak, ak tak kisah la kan dia nak tengok pe kan bukan masalah ak pun


tapi yang membuat ak menyelirapnya ada la suara sumbang dari


kumpulan tersebut bajet gile budak nie,cube korang pikir klu la


member kite sendiri yang paling rapat plak tu di perkata begitu, pe


korang rase? Ke tak rase pape? Bg ak, ak terasa agak kureng aja disitu,


jd ak bagi la mesej kpd antuan punya blog tu. Lam mesej tu ak saje nak


peril dia dalam sindir gurau



Form me “salam tak sangka aw suka jd bahan ketawa orang”



Form dia “ ya.maseh tok ur frends coz jd kn sy bhn tok ktawa!dun msj me ok!”

Perhhhhh mendidih darah ak bila baca mesej dari dia. Ok mungkin


kate2 ak tu agak kasar or kurang. Tapi disebabkan oleh membe2 ak ak


yang jd mangsa. K ak tak patut g tau dia sepatutnya????



Sal ini leh mendatangkan ke aiban pada dia



Ermmmmm



Keangkuhan sibudak yang tidak matang memutuskan sillaturrahim antara kami



Category: 0 ulasan

sad+hapy


4 april 2010

ari nie ada sportday geomas dengan tema sihat bersama geomass,
memang sihat pun letih bai kehulu kehilir,

pe pe pun best gile walau dalam hati aku nie stil mempunyai perasaan sedey tapi ak dapt lupakan nye buat seketika, walau seketika ia cukup bermakna bg ak

ak amat hargai saat etu
meh ak cite sal ari nie,

ak sebenarnya tak pegang pepe jawatan pun lam sukan nie just ajk bebas tapi ak bukan la seorang yang lepas tangan jd ak tolong la sikit yang mampu

nak dijadikan kerja la kan ak boleh pula jadi tukang urut pada dua orang perempuan

sorang part 1 sorang part 5

ok yang part 1 tu just urat dia beralih je. tapi agak susah gak nak buat sal budak

tu sakit sangat jadi aku just buat ala kadar je n tunggu ambulan untuk hantar budak

tu ke hospital, jd ak ingat setel la kerja aku sal orang sakit nie tetiba pulak time

main tarik tali ada la sorang kak nie tangan dia terseliuh, ak tak sanggup nak buat jd ak suruh je dia pi kat ambulan yang ada n jalan yang terbaik letak ais je

mungkin ada yang dah tau ak nie sape kan? tapi biar ak cite la sebenrnya ak nie bekas BPC(Badan Pertolongan Cemas) jd ak just buat sekadar ilmu aku je


**%adik sory la yub tak mampu buat adik berjalan sory k%**

ok kita berbalik kpada keseronokan

td ak tak banyak sangat acara ak main just musical chair n berjalan berirama
tapi benda yang ak nak cite ni bermula pada ak menyertai berjalan berirama.

ada la sorang membe ni pi baling tepung kat ak time nak start main geram gile ak
jd past main jew ak pi cari dia n ak baling pulak kat dia tak pasal2 plak aku main tepung abis kotor ak arrrrrr

tapi kieynah memang best la
lama ak tak kenakan orang
Category: 0 ulasan

kehidupan

Assalamualaikum

Perh!!!! Lama gak ak tak update blog aku nie suram gile sial

Tak pa la, blog ni pun ak tak mahir sangat jd mcm malas jew nak update


ok Ak nak kongsi la sikit gan pembaca blog nie

Dulu ak seorang yang mempunyai ramai kawan yang rapat dengan aku

Tapi sejak ak terasa yang diri aku nie makin sepi ak terus menyendiri,

entah la knp tapi memang aku mcm nie dari dulu lagi.


tapikan


membe2 yang baik2 ngan ak semua dah ada teman lain

dan

ak tengok mereka makin happy berbanding rapat gan ak.

mungkin ak ni membosankan berbanding membe2 dia orang.


Ak tau ramai membe ak yang benci kat aku tapi pe yang aku leh buat

Nak ikut semua kate2 dia orang sory la ak bukan jenis dengar kate orang


Bapak ak da berpesan be yourself.


Sedang ak bersedih ramai membe2 ak yang bergembira

Ya mungkin mereka tidak mengetahui tentang diri ak


Tapi kenapa time ak mula ingin bergembira ada la dua tiga orang membe ak yang benci lihat aku gembira


Ni la di katakana nasib badan kan

Entah la ak pun tak tau nak cite pe


setakat nie ak je la kot

biar jelakan, yang pendam sorang je kan?


ak nak share pun entah pada siapa.


(Kepada sahabat ak moga Allah mencucuri rahmatNya kepada kamu semua)

Category: 0 ulasan

Pages

:: ask me ::