About Me

My Photo
mohd ayub
i am single
View my complete profile
nama ak mohd ayub ibni mohd yusri

umur baru 20 year old,

still stady at UiTM

tak lama lagi insya Allah jadi lah aku seorang

SURVEYOR

tak a pe yang ak nak cite sal diri ak nie ha
just nak g tau sal blog ak nie
just sebagai dairi ak jew
tempat ak luahkan perasaan
suka mahupun duka


Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

+JoM BoRaK+


ShoutMix chat widget

@*_*@ malang tidak berbau @*_*@

dong semalam baru je berseronok2 dan beronok2

ari ni dah ada kat hospital(pada 25 ptng kejadian ini berlaku) weh pagi tu ak ada paper geodesy upenye susah bai, jd ptg tu ak g la realis tention gan usin bard, sampai la lps asar jd ak lepak umah usin sampai kul 6 jd ak balik

la bilik ak yang dalam uitm nie dalm perjalanan tu ye la malang tak berbau la kan ak mengalami kecelakaan(kemalangan dong) k klu korang nak tau cam na ak leh excident tu mcm nie ceritanya


waktu hujan renyai turun masih membasahai bumi jd ak pun pulang kekolej dengan moto kesayangan ak tu, ak dah beringat dah yang moto tu break belakang tak berfungsi dengan elok jd ak berharap pada break dics kat

tayar depan je la, ok time tu ak laju la pecut nak lari dari ujan lebat ok amik lap round bout to ok la lepas je bonggol kedua dari round bout lam uitm nie ak pecut dan mcm biasa ak akan tarik clash dan break slow2 ok

pada mula2nya ok la hampir lam 5 meter nak sampai simpang tiba tiba.......


tayar ak berhenti berpusing masa etu la tayar belakang ak mula kearah kekanan mcm orang amik lap, ok pastu gan pengalaman ak ak cube untuk bergelongsor dengan selamat tetapi tetiba lutut ak belah kiri sangkut pada tagk

minyak so terseret di atas jalan, jd untuk ak melepaskan diri ak cuba lawan pergerakan moto untuk keluarkan kaki aku dan akhirnya ak berjaya dan bergolek mcm filem hindustan da.... klu tak silap ak ak berguling 4 kali bai dari tengah jalan hingga ke kaki lima.perh memang tragis ak bgn cabut helmet dan terus dakap moto ak tolak tepi

dan try start dan tanpa rase sakit dan segan silu ak naik mto dan terus pulang ke bilik. sampai je kebilik ak pada mulanya tidak mahu ke uk ,k hospital k atau mana pusat perubatan tetapi bila ak melihat luka ak yang ada di lutut etu amat dalam jd ak terus call husaini untuk amik ak n hantar ak k hospital kangar thanks husaini kos ko susah2 anta ak k hospital.
Category: 0 ulasan

0 ulasan:

Post a Comment

Pages

:: ask me ::