About Me

My Photo
mohd ayub
i am single
View my complete profile
nama ak mohd ayub ibni mohd yusri

umur baru 20 year old,

still stady at UiTM

tak lama lagi insya Allah jadi lah aku seorang

SURVEYOR

tak a pe yang ak nak cite sal diri ak nie ha
just nak g tau sal blog ak nie
just sebagai dairi ak jew
tempat ak luahkan perasaan
suka mahupun duka


Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

+JoM BoRaK+


ShoutMix chat widget

sad+hapy


4 april 2010

ari nie ada sportday geomas dengan tema sihat bersama geomass,
memang sihat pun letih bai kehulu kehilir,

pe pe pun best gile walau dalam hati aku nie stil mempunyai perasaan sedey tapi ak dapt lupakan nye buat seketika, walau seketika ia cukup bermakna bg ak

ak amat hargai saat etu
meh ak cite sal ari nie,

ak sebenarnya tak pegang pepe jawatan pun lam sukan nie just ajk bebas tapi ak bukan la seorang yang lepas tangan jd ak tolong la sikit yang mampu

nak dijadikan kerja la kan ak boleh pula jadi tukang urut pada dua orang perempuan

sorang part 1 sorang part 5

ok yang part 1 tu just urat dia beralih je. tapi agak susah gak nak buat sal budak

tu sakit sangat jadi aku just buat ala kadar je n tunggu ambulan untuk hantar budak

tu ke hospital, jd ak ingat setel la kerja aku sal orang sakit nie tetiba pulak time

main tarik tali ada la sorang kak nie tangan dia terseliuh, ak tak sanggup nak buat jd ak suruh je dia pi kat ambulan yang ada n jalan yang terbaik letak ais je

mungkin ada yang dah tau ak nie sape kan? tapi biar ak cite la sebenrnya ak nie bekas BPC(Badan Pertolongan Cemas) jd ak just buat sekadar ilmu aku je


**%adik sory la yub tak mampu buat adik berjalan sory k%**

ok kita berbalik kpada keseronokan

td ak tak banyak sangat acara ak main just musical chair n berjalan berirama
tapi benda yang ak nak cite ni bermula pada ak menyertai berjalan berirama.

ada la sorang membe ni pi baling tepung kat ak time nak start main geram gile ak
jd past main jew ak pi cari dia n ak baling pulak kat dia tak pasal2 plak aku main tepung abis kotor ak arrrrrr

tapi kieynah memang best la
lama ak tak kenakan orang
Category: 0 ulasan

0 ulasan:

Post a Comment

Pages

:: ask me ::