About Me

My Photo
mohd ayub
i am single
View my complete profile
nama ak mohd ayub ibni mohd yusri

umur baru 20 year old,

still stady at UiTM

tak lama lagi insya Allah jadi lah aku seorang

SURVEYOR

tak a pe yang ak nak cite sal diri ak nie ha
just nak g tau sal blog ak nie
just sebagai dairi ak jew
tempat ak luahkan perasaan
suka mahupun duka


Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

+JoM BoRaK+


ShoutMix chat widget

PeRc!nTaAn

hidup ni banyak sangat benda yang indah

tapi korang tau tak suatu racun yang berbisa tapi ia amat indah???

jeng jeng jeng

pe ek???

cinta la pe lagi

aku same gak mcm owang laen pernak couple

tapi yang lucunya kan time aku sek rendah aku da minat kat sorang pompuan nie tau bagi aku cun gile la dia tu bijak cantik (tapi hakikat memang pun)
tapi etu sekadar minat jew. sampai sekarang aku gan dia stil contact g....(da jodoh tak kemana)

percintaan yang serius bermula pada aku berusia 15 tahun time tu form 3 amik pmr nak jadi kan cite aku ni baru jew pindah kat terengganu time tu so ak ni stil blur2 lagi gan lorat ganu kan

but ape yang menarik minat aku seorang yang pendiam tau tapi cute jadi ak cuba dekati dia last2 dapat couple ak malas nak cite cam na aku dapat kan tapi hubungan kami tak kemana kos ak ni tak nak bagi dia bebanan untuk stady
bagi aku dia ni tak leh kawal perasaan. so paham2 laa

tapi best la gan dia kos 3 thun kot bertahan

sekarang aku singgle jew tapi perkara yang ak tak dapat lupakan adalah second couple aku

dia ni cantik sangat baik

entah la pa lagi cinta kami bertahan 6 bulan jew mungkin ada hikmah kan

di budak pinang tau anak mami kate kan, awak klu awak da baca post nie yub nak g tau yang yub doakan kebahagiaan awak dan 8/11 ni befday awak kan yub nak ucapkan selamat hari jadi moga dirahmati Allah

yub tak dapat nak bg pepe hanya sekadar ucapan ku ucap kan

serangkap pan tu yang ku gubah untuk mu

keheningan malam melanda jiwa
kesunyian makin terasa,
niat di hati memiliki dia,
siapa lah aku pada dia.


sekarang aku dah free tak da sape yang sudi
berkali2 ku mencuba tapi negatif fetback
so saba jela
sekarang aku just ramai member pompuan yang rapat

ak ni tempat dia owang lepak2 cite maslah

tapi kenapa ek dunia ni

bila aku rapat jew gan sorang tu dah da yang bunyi kate kita owang couple

sebanarnya aku masing menunggu dan mencari

sekian wassalam



Category: 2 ulasan

2 ulasan:

ezza syahida said...

amboi..
bkn men lg ko kan..
hahaha..
cbe2 la lg..
mane tau ad yg menjd..
e ke..
mane la tau kan..
kan3???
hihi..-ika-

mohd ayub said...

ko nie ika dah la guna akaun e pastu kenakan e lak hahahahah

Post a Comment

Pages

:: ask me ::