About Me

My Photo
mohd ayub
i am single
View my complete profile
nama ak mohd ayub ibni mohd yusri

umur baru 20 year old,

still stady at UiTM

tak lama lagi insya Allah jadi lah aku seorang

SURVEYOR

tak a pe yang ak nak cite sal diri ak nie ha
just nak g tau sal blog ak nie
just sebagai dairi ak jew
tempat ak luahkan perasaan
suka mahupun duka


Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

+JoM BoRaK+


ShoutMix chat widget

ak nie player UiTM dalam sport taekwondo
ri tu ak pi berlawan kat UUM agak best gak la
dapat jumpe gan kak yan n aku puas ati la dapat berlawan
walaupun ak kalah tapi dapat kenangan yang
tak terhingga manis je

nak di jadikan cite past berlawan aku injet n then ak disuruh rehat

ak cari port la nak lending last2 ak jumpe satu tilam yang besar
kat dalam dewan warna biru

ala jangan la kagum just tilam lompat tinggi jew jd ak lending la

lending punya lending ak tertido sampai petang nasib baik la aku ter jaga
klu tak ak kena tinggal do
adu yaiiiiii
Category: 1 ulasan

1 ulasan:

...huh... said...

sengal yub tdo x igt dunia...klo ttinggal pn bgus hahahah

Post a Comment

Pages

:: ask me ::