About Me

My Photo
mohd ayub
i am single
View my complete profile
nama ak mohd ayub ibni mohd yusri

umur baru 20 year old,

still stady at UiTM

tak lama lagi insya Allah jadi lah aku seorang

SURVEYOR

tak a pe yang ak nak cite sal diri ak nie ha
just nak g tau sal blog ak nie
just sebagai dairi ak jew
tempat ak luahkan perasaan
suka mahupun duka


Followers

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

+JoM BoRaK+


ShoutMix chat widget

hei time nie yub di beri tangggung jawab yang besar tau

yub jadi stage manajer (ejaan pu tak betul) hahahaha

tak tak sebenarnya dulu yub pernah jew heldel majlis2

yang mcm nie tapi kali nie


diner part kot. nak di jadikan cite boleh ka anak buah

ak(owang yang berkerja gan ak) tak hadir ak punya

kelam kabut nye bayang kan la aku sorng kena kawal

satu dewan tu dengan orang audionya lightingnya mc

nya persembahan, bandnya


ya Allah penat dude kehulu kehilir sampai aku tak sempat makan walaupun malam tu diner

dengan kes tu la banyak cacat celanya yang terjadi dalam majlis tu, tapi alhamdulillah akhirnya

berakhir gak gan jaya walaupun ada kecaccatan tapi yang bestnya aku juga dapat pujian n dapat

teguran ala besa la manusia tak lari dari kesilapan kan?????


any way sory la pada sape2 yang ak da wat salah

kos malam tu memang kelam kabut dibuatnya

letih la sory k lastly klo kowang nak tau ak malam tu mcm na cam ni lah.....
Category: 0 ulasan

0 ulasan:

Post a Comment

Pages

:: ask me ::